Bespaartip: VoiceCowboys verlaagt voice over tarieven

Bespaartip: VoiceCowboys verlaagt voice over tarieven

januari 15, 2020 Uit Door admin

voice over prijsverlagingHet is een veelgestelde vraag: Wat kost een voice-over nou eigenlijk? Met zeer aantrekkelijke voice-over tarieven kan VoiceCowboys uit Amsterdam al jaar en dag die vraag het best beantwoorden. Het voice-over bureau heeft met haar vernieuwende platform de voice-over tarieven voor professionele stemacteurs enorm betaalbaar gemaakt in 2020, zo is te lezen op de geüpdatete tarievenpagina.

Voice over tarieven vanaf €129 ex. BTW

Het Amsterdamse bureau kan dit doen door een versimpeling van het boekingsproces, en men kan daardoor al een online voicemail laten inspreken vanaf €129: zeer betaalbare tarieven voor de klant dus. Klanten van het bureau kunnen een voorselectie bekijken van Nederlandse voice overs en stemacteurs, die vervolgens in enkele stappen kunnen worden geboekt, online wel te verstaan. Hierin is het bedrijf vernieuwend – nergens kan dit zo makkelijk.

Gemak, genot en gewin: dat zijn de drie belangrijkste pijlers van het bedrijf bij het lanceren van nieuwe voice over diensten. Het moet dus makkelijker en leuker zijn bij het voice-over bureau, maar ook beter. Beter met bekende stemmen en zoals we hebben gezien scherpere tarieven voor voice-over stemmen.

Nog lagere voice-over kosten

Gemiddeld genomen bespaart een nieuwe klant bij VoiceCowboys tientallen euro’s ten opzichte van de voice over concurrentie. Trouwe opdrachtgevers en klanten, die soms makkelijk tientallen voice-overs per maand bestellen, besparen met deze scherpe prijzen al snel meer dan duizend onnodige voice-over kosten op maandbasis. Reden voor het bureau om alle voice-over prijzen scherp en aantrekkelijk te houden in 2020.

Wie zijn VoiceCowboys? Het is een online voice over bureau dat zich focust op mainstream mannelijke en vrouwelijke voice overs tussen de 20 en 50 jaar. Het bedrijf is altijd opzoek naar frisse, bekende stemmen en heeft een groot aanbod voice-over emo’s op de website. Deze zijn altijd tegen de meest scherpe tarieven van Nederland te boeken, dus het is een slimme zaak om daarvan direct te profiteren, als we een hint mogen geven. Overigens zijn de genoemde tarieven exclusief 21% btw.