Sim only abonnement: wat is het en waarom zou je er een nemen?

september 27, 2022 Uit Door admin

Veel mensen denken dat ze voor een mobiele telefoon een prijzig contract voor twee jaar moeten afsluiten. Maar dat is niet de enige manier! Er is een andere optie die een sim only abonnement heet, en in deze blogpost vertellen we je alles wat je daarover moet weten.

SIM only-abonnementen worden de laatste jaren steeds populairder, en daar is een goede reden voor. Ze bieden veel van dezelfde voordelen als traditionele gsm-contracten, maar zonder het fikse prijskaartje. En wie houdt er vandaag de dag niet van een goede deal?

Wat is een SIM only abonnement? In wezen is het een gsm-abonnement met alleen een simkaart. Dat betekent geen nieuwe telefoon, en dus ook geen dure kosten vooraf. Je kunt je bestaande telefoon gebruiken of direct een nieuwe kopen – de keuze is aan jou.

Er zijn twee belangrijke soorten SIM-only deals: pay monthly en pay as you go. Bij maandelijks betalen krijgt u elke maand een bepaald aantal minuten, sms’jes en gegevens toegewezen, net als bij een traditioneel contract. Het belangrijkste verschil is dat er geen vaste looptijd is – u kunt op elk moment opzeggen. Dit maakt ze veel flexibeler en geschikt voor mensen die vaak van gedachten willen veranderen!

Pay as you go SIM only deals werken een beetje anders. In plaats van elke maand te betalen voor een bepaalde hoeveelheid minuten/tekst/data, voeg je gewoon beltegoed toe aan je account wanneer je het nodig hebt. Dit is ideaal voor mensen die hun telefoon niet vaak gebruiken of die volledige controle over hun uitgaven willen hebben

Dus daar heb je het! Alles wat je moet weten over SIM only abonnementen. Ze zijn goedkoper dan traditionele gsm-contracten, flexibeler en geven je de vrijheid om je eigen toestel te kiezen. Wat is er niet leuk aan?