Voordelig mobiel abonnement met sim only

februari 17, 2021 Uit Door admin

De mobiele telefoon is een steeds belangrijkere rol in ons leven gaan spelen de afgelopen jaren. E-mail, whatsapp, social media en Youtube zijn allemaal apps die veel gebruikt worden op de mobiele telefoon. Eigenlijk zie je tegenwoordig niet veel mensen nog bellen. De mobiele telefoon is een soort mini laptop geworden waarmee je alles kunt doen.

Toch betalen veel mensen een hoop geld voor een mobiele telefoon. Iedere maand een bedrag van wel €50 is toch een flink bedrag. En dat terwijl het goedkoper kan. In dit artikel meer informatie over hoe je kunt besparen met de goedkoopste sim only op diverse punten.

Nieuwe telefoon

Het laatste nieuwe model van een smartphone merk in je bezit hebben is natuurlijk erg leuk en verleidelijk. De verkopers hebben altijd weer de beste deals voor je verzameld en lokken je om de nieuwe telefoon te komen kopen of in combinatie met een abonnement af te sluiten. De providers bieden namelijk vaak de mogelijkheid om de nieuwste telefoon te krijgen voor een maandelijks bedrag. In feite een koop op afbetaling. Dit is natuurlijk een manier om een telefoon te kopen, je hoeft er dan niet zelf voor te sparen maar geeft de provider iedere maand wat geld voor de telefoon.

Toch betaal je zo een hoop geld voor de telefoon. Je hebt dan natuurlijk wel het nieuwste van het nieuwste in je broekzak zitten, maar als je er even over nadenkt; heb je die nou echt wel zo nodig? Is het niet beter om gewoon je huidige telefoon nog even te blijven gebruiken? Dat scheelt je een hoop geld per maand!

Eigen toestel combineren met sim only levert geld op

Als je dus je eigen toestel koopt, of je huidige toestel gewoon nog een jaartje blijft gebruiken, dan kun je dat combineren met sim only. Dit is dus alleen een abonnement bij de provider en sluit je al af voor enkele euro’s per maand (afhankelijk van welke bundel je neemt). Dat scheelt nogal en van het geld dat je niet uitgeeft kun je dan mooi iets anders leuks doen.