Media buying: Wie is het beste media inkoop bureau?

januari 29, 2021 Uit Door admin

Bekende media termen zoals Programmatic Buying, Automated Trading, Real Time Bidding en Online Media Buying: digitale media inkoop is eigenlijk niet meer weg te denken. Display advertising, social advertising, affiliate marketing en search vragen om een gespecialiseerde inkoop van media, met televisie, radio en buitenreclame campagnes als hoeksteen voor de meeste campagnes.

Hierbij komt al snel de vraag op welk bureau het beste jouw bereik en dus media inkopen kan. We vroegen het beste inkoop bureau, One Media, om een toelichting.

Digitale media inkoopsystemen

One Media weet maar al te goed dat het inkopen van media en campagnes, een compleet andere discipline is dan de inkoop van traditionele media als print, radio en televisie. One Media uit Amsterdam kan als specialist gelukkig beide, en hebben zij tevens veel kennis van essentiële digitale inkoopsystemen, waardoor je nog voordeliger inkopen kunt.

Goedkoper en efficiënter inkopen

Goedkoper en efficiënter inkopen zit in de bedrijfsfilosofie van One Media. Het is voor het Amsterdamse reclamebedrijf meer dan een dagelijkse bezigheid, aangezien veel campagnes continu worden geanalyseerd en geoptimaliseerd om uiteindelijke de beste resultaten te realiseren. Het bureau regelt jouw online media-inkoop transparant, zoals je dat mag verwachten van een partij waar je jouw media budget investeert.

Media strategie

Als de media strategie voor iedereen duidelijk is, kopen de specialisten van One Media advertentieruimte efficiënt en effectief in. Consultants van het bedrijf onderhandelen met de verschillende exploitanten over de beste reclame tarieven, of adviseren alternatieve social media kanalen.

Media inzet

Daarnaast let het bedrijf op de kwaliteit van de media inzet. De klant ontvangt altijd een duidelijke inkooprapportage en zij houden je gedurende de hele campagne voortdurend op de hoogte van de vorderingen van de inzet die je doet. Coördinatie, transparantie, evaluatie & optimalisatie staan bij het bedrijf altijd op één, waardoor je inkoop beduidend voordeliger uitvalt.